Kundtjänst i toppklass - 072 20 20 548

Leverans 2-5 arbetsdagar

Endast kvalitetsprodukter

Säker betalning

Support

Support

Har du frågor?

Om du har frågor eller något som du vill få förtydligat i samband med Future Factor-produkterna är du varmt välkommen att kontakta oss direkt via:

Telefon: 072 20 20 54 8

E-post: ple@futurefactor.se

Vi har ingen bestämd kontorstid så ring oavsett tid på dygnet eller dag i veckan. Kan vi ta telefonen så gör vi det oavsett när du ringer :-)

Om du ringer och vi inte svarar, lämna då gärna ditt namn, meddelande och telefonnummer på telefonsvararen.

Skicka gärna även ett e-postmeddelande till info@futurefactor.dk och vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Skulle du även ha idéer eller förslag på andra typer av produkter som du tycker kan vara relevanta för Future Factor vill vi också gärna höra från dig.

Våra varor finns på ett lager, så det är tyvärr inte längre möjligt att besöka oss för att se varorna.

Hyr in hjälp för design och strukturering av ditt event.

Om du behöver stöd i samband med planering av stora eller små workshops och evenemang kan vi hjälpa dig med att strukturera dagen samt guida dig angående vilka produkter som är mest användbara i den situation du beskriver. Vi kan hjälpa dig att designa och trycka upp deltagarmaterial, modeller, affischer m.m.

Vi har mer än 25 års erfarenhet av att genomföra workshops och stora organisationsutvecklingsprojekt i danska och utländska företag.

Du är varmt välkommen att ta del av denna kunskap och erfarenhet i ditt projekt.

Du kan också få en av våra facilitatorer att ensam gå igenom dagen/dagarna för ditt företag/organisation, eller så kan ni tillsammans genomföra dagen/dagarna. Alla facilitatorer har många års erfarenhet av att strukturera, designa och genomföra utbildningar, kurser, möten eller större evenemang i hela Europa och är vana att "ge plats" till och samarbeta med andra.